2010. június 4., péntek

Takarítás beázás után

Szerintem egészen aktuális a bejegyzés címe... megállás nélkül esik az eső itt Budapesten, de nem csak itt, hanem egész Magyarország területén. A legtöbb iroda sajnos igencsak megszívja ezt az időjárást, mivel többnyire beázásokkal kell küszködniük, és természetesen ez a takarítást végző cégek feladata, hogy ezt a problémát orvosolják. A mi cégünket sorra hívják fel az ügyfelek, hogy sürgős feladatunk van, de mi se tudunk 20-felé szakadni, szóval kénytelenek vagyunk dönteni, hogy hol is vállaljuk el a takarítást.

Egy beázásnál tényleg nincs rosszabb, mikor kb. fél méter magasan áll a víz, és persze nem csak irodák telefonáltak, hanem különböző társasházak is innen-onnan. Az egyetlen megoldás az ilyen esetekben a szivattyúzás, elég kemény meló, talán a takarítás legrosszabb része. A szivattyúzás végeztével jöhet a fertőtlenítő takarítás, és nagyjából "csupán" ennyi lenne ez a takarítási meló, de ez így rövidebb leírva, mint maga a takarítás.

Csupán azért írtam ezt a posztot, hogy figyelmeztesselek titeket: nagyon óvakodjatok a beázásoktól, mert tényleg pocsékká tudják tenni a napodat!

Nincsenek megjegyzések: