2010. március 3., szerda

Kiehl tisztítószerek, Celtex WC papírok

A takarításnak két főbb része van: a már meglévő kosz eltüntetése, illetve a leendő kosz, mocsok kialakulásának megelőzése.
Ilyen alapon tehát a takarítás feladatai közé tartozik az is, hogy a vizes helyiségekben gondoskodjunk a kézmosáshoz, kéztörléshez és egyéb tevékenységekhez szükséges higiéniai termékek biztosításáról, folyamatos utánpótlásáról.

WC papírok 
A Celtex WC papírok és Kiehl tisztítószerek kiváló minőségű, minden szükségletnek megfelelő termékei talán a legismertebbek az irodaépületek, éttermek, szállodák beszerzéssel foglalkozó részlegei számára ezen a téren, de egyre népszerűbbek az otthoni felhasználás terén is.

A Celtex nemcsak WC papírokat gyárt, de kínálatában megtalálható többféle ipari törlő, kéztörlő, tehát gyakorlatilag minden higiéniai papírtermék.
A német Kiehl márka pedig valamennyi takarítási feladatkört tökéletesen és célorientáltan lefed tisztítószereivel és ápolószereivel, a speciálisan szaniter vagy épp padlóburkolat takarításhoz kifejlesztett vegyszerektől kezdve az általános fertőtlenítőkön át egészen a bútorápolókig.

Nincsenek megjegyzések: