2010. március 9., kedd

Takarítás próbanappal

Többnyire senki nem bízik a takarítást végző takarító cégekben. Mindenki fél, hogy nem végzik annyira a hatékonyan munkájukat, a takarítást, és akkor fölöslegesen lettek felvéve, és kifizetve. Az előbb leírtak leginkább az iroda takarítás terén fordulnak elő, ahol tényleg fontos, hogy a takarítás szakszerűen menjen végbe, és valamilyen szinten meg lehet érteni őket, hogy az iratok takarítás után ne szanaszét és rendezetlenül heverjenek.

Azonban az már egy másik dolog, hogy iroda takarítás terén a nagyobb cégek folyamatosan válogatnak a takarító cégek közül, és mindegyiknek egy próbaidős napot kell végeznie teljesen ingyen, szerintem ez eléggé igazságtalan. Elég rossz érzés lehet, hogy válogatnak a sok takarítást vállaló cég közül, és te lélekkel takarítasz meg minden, beleadsz mindent, hogy te legyél a legjobb, aztán fel se vesznek, és hiába a nagy sietség, el vagy küldve...

Akkor lenne igazságos az egész, ha a takarítási próbaidő nem egy nap lenne, mert általában a próbaidő sehol sem 1 nap ha jól tudom, szóval minimum 1-2 hét ideje lenne a takarítást vállaló cégnek, hogy megmutassa, hogy miért ő a legjobb, hogy bizonyítsa szaktudását, és ne arcra válasszák ki a takarító cicalányt, aki lehet nem végezné olyan jól a munkáját, mint más takarítónő, pl Magdi anyus a Barátok Köztből :)

Nincsenek megjegyzések: