2010. április 1., csütörtök

Kávézacc tisztításhoz

Tudtad-e, hogy a kávé nem csak az embereket képes feldobni, hanem tisztításban is profi? Jól hallottad ez nem vicc, a lefőzés után keletkező kávézacc magas hatékonysággal felhasználható takarításra. Lényeg a lényeg, tisztításra leginkább zsíros helyeken érdemes használni, például tűzhelyeknél, előkészítő asztaloknál, tisztításának hatékonysága a magas zsíroldó képességében rejlik.

Természetesen nem írnék koffeines barátunkról, ha nem lenne más haszna is, különben túl rövid és haszontalan lenne a cikk, további előnye a kávézaccnak az, hogy rendkívül jól szagtalanítja a mosogató lefolyóját (persze itt is használható zsíroldásra, és tisztításra, mint a tűzhelyeknél), ahol mosogatás után az ételmaradékok egy része "megragad". A kávézacc a hatékony tisztítás és takarítás kulcsa!

Nincsenek megjegyzések: